kráva se běhá
koza se prská
kočka se mrouská
svině se bouká
klisna se hříná
králice ramluje
ovce se bahní
fena se hárá
a liška kaňkuje
Říje(n)
A co já
Co já
Já
Jelen
Dvanácterák
Blíží se ...
Čím dál rychleji
Člověk s puškou.
01.10.2023 02:07:08 | Fialový metal
Člověk na šoulačce? Teď, během říje?
Tak pssst.
Raděj netrub!
01.10.2023 02:25:37 | IkkarisKa
Pssssssssstííí ...
Pšíííí...
Iíííí..
Bože, já pískám !
Já dvanácterák
Taková fistule
Místo troubení
Nejsem náhodou
Přihřátý
Ze Sluníčka ...
***
Zatracená šoulačka
Dnes nebude šuk.....
Šupi šup
Do houští
Které ... jiný jelen opouští
***
S mým stádečkem laní.
***
01.10.2023 08:24:41 | Fialový metal
Asi už tě kousek ustřelili.
Nu což
Život jde dál .
Jiným veseleji (?)
01.10.2023 08:52:34 | IkkarisKa