Krása nebeská, ohnivá a jasná,
vzdušná a křehká jako květina v trávě
Tváří se v záři slunce, v lesku hvězd,
všech pozornost na sebe přitahuje
Její barvy jsou jako duha v dešti,
odlesky zlatého slunce na obloze se odráží
Tmavá modř nekonečneho prostoru se rozprostírá,
stříbřitý lesk měsíce nad horami se třpytí
Krása nebeská je jako pohádkový sen,
kde se všechny barvy světa setkávají,
kde ve vzduchu tisíce tónů tančí,
kde se láska a naděje neztrácí
Je to dar od přírody, který nám byl dán,
ať se na ni s úžasem a úctou díváme
Krása nebeská nás klidem naplňuje,
připomíná nám, jak je svět krásný