Jin a jang
Noc a den
Černá a bílá
Život a sen
Dobro a zlo
Nahoru a dolu
Buď jsme sami
Nebo jsme spolu
Ty a já
Žít či snít
Ve světě dualit
Není lehké žít
Jin a jang
Jedno jsou
Spojeni spolu
Věčnou hrou
Život je hra
Tak pojď si hrát
Někdy budeš plakat
Ale pak se budeš smát
Někdy si hraješ se životem ty... no někdy si hraje on s tebou, Kozorožko... moc hezky napsalas... ráda jsem četla.
01.10.2023 18:09:19 | cappuccinogirl
ST*
Můžu se při tom ... houpat ?
Jsem silně závislý.
Již mlčím.
***
Úsměv veliký.
***
01.10.2023 09:24:36 | Fialový metal