SMRT JE ŽUŽU
dr. Bedřich zmizel
jo je?
smrt a čistící prostředky mě
drží dál u tebe
když čerti sbírají lízátka
a papírové tužky obalené svinstvem z břicha
jak jasnovidec může vidět
tohle není konec
je to teprve začátek
já se vrátím
vyléčím se a zase se vrátím
v příštím životě jsem tu
jako na koni
panda veliká má v břichu kosti Bedřicha
v příštím životě jsem tu
jako na koni
Tady jsem se už smála a hlavou...já taky... :)
03.10.2023 18:38:31 | Philogyny
neměls měnit název
01.10.2023 18:44:28 | Philogyny