Spojené prsty
v pletenci
dálek
Znovuzrození
přítomnosti
minulého času
A
jak klasy
v poli
zrály
V němém
úžasu
Zajímavé uchopení času. Celé to působí jako nekonečný koloběh života. Trochu mě to asociuje buddhistické vnímání světa...ta věčná blahodárná voda zivota.
02.10.2023 11:49:27 | Krahujec
Zajímavé obraty i metafory. Znovuzrození přítomnosti minulého času. Velice krásně pojato. Ba i klasy zrály v němém úžasu. Máš spoustu potenciálu a v miniaturním provedení dokážeš zářit. Prima i mile si podala s nádechem úžasu.
02.10.2023 07:49:44 | mkinka