Anotace: Inzerát k seznámení v pokročilém věku.
Hledám ženu na inzerát
ale jak to napsat?
chci, nebo mám tě rád?
A jaká vlastně má být?
stará, mladá, usměvavá?
šití má mít taky ráda?
A já sám stelu si peřiny
bez zubů a šediny
můj inzerát nebude jediný.
Vybírat si moc nebudu
psát o sobě a dělat ostudu
zaprané prádlo v koši končí
s žehlením je to ještě horší.
A než se připálený hrnec odmočí
napíši inzerát, odpověď jistě potěší
hledám ženu akorát
značka - kytky umím zalévat.
Jestli tvůj inzerát bude mít fakt znění dvou posledních řádků, čekej spoustu odpovědí... :-)
hezký ráno tobě, bylo fajn se u tvých řádků zastavit :-)
02.10.2023 09:08:28 | cappuccinogirl