Pro Elišku
Anotace: na naše 1. VELKÉ TOULÁNÍ a vymazanou paměť
Krásná jak po loňském tahu
ve vytahaných ponožkách
by Gucci‘s twenty-second hand
a s víčky jak oblaky na Uralu
v opileckých mrákotách
Toulám se s tebou Litvínovem.
S tebou má Věčná na zádech
i s tebou má Jiná vedle v škarpě
válíme sudy s i bez předsud(k)ů
Vždy’t mládí v nás ještě roste
Je jedno, kde se probudíme
v Litvínově nebo v Mostě!
Komentáře (0)