v tichu jsme sami
snad s myšlenkami
co číst nechci
dávat
ani v nich spávat
v tichu je ticho
přestřihnu východ
do světa v hluku
tak zní jen v duchu
Jsem nikdo
v krvi korido
smrt býka ve mně
doteky země
tiší žár v duši
oheň se splašil
z popela
tělo zalily
bolesti
z vlastní bandarilly
Skvěle pojaté téma býčích zápasů! ... mimoto, inspirativní jinotaje
02.10.2023 20:32:43 | MatyhoZmaty
Výstižně vnitřní boje v rozpoložení metafory.dilo zřetelně emočně zdařilé
02.10.2023 19:50:02 | mkinka