Nebo je ružové
hebké a kučeravé
ako cukrová vata
nežne objíma
starobylý hrad
dakedy sa ti páčili
čierne studne
pod mojimi očami.
Dnes sa
už do nich
vôbec nepozeráš
je v nich prázdno
iba odraz
sladučkého neba
nechcem byť sama
no neviem byť
ani s tebou.