Anotace: ...
Hledat - něhu
v údolí
Tam
Kde
mlha
příměří
dala dešti
Na nebi
Sluníčko
svou krásu
ukotví
a nastanou
dny
kdy bude nám
hezky
... hezky může být; z tvých veršů. Děkuji, JT
12.10.2023 20:54:03 | mravenec
Nadějně hřejivé chvíle;) Hezky jsi to napsala.
04.10.2023 08:33:07 | jenommarie
Nádhera Bufíku. ;-)) Ať se Ti daří.
03.10.2023 07:57:29 | Fialový metal
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?