Anotace: Může mít láska počátek ve vesnmíru?
Odpověď na dvě otázky
chtěl bych toliko znát
proč vznikl vesmír
a mám tě pořád rád.
Na horizontu událostí
zkolabovaných hvězd
ve skafandru astronauta
hledám svou odpověď.
Pak mi to docvakne
odpověď teď už znám
foton ho ukrývá v počátku
bez něj byl bych
a vesmírem plul sám.
V prostoru časem spoutaném
uzřím světlo Tvé
v paralelních vesmírech
gravitaci vězněné.
Vesmír je moc malý
v něm neztratí se nic
jenom horizont událostí ví
že láska je bez hranic.