Sbírka: Singularita - o věcech ze samoty
Zmizela kotva.
Došly síly.
Tahle loď skoro nepluje.
.
V bezvětří sotva
dojde k cíli,
kdo chromou rukou vesluje.
.
A třeba zřím tam
v dálce slávu,
už nevěřím, že se to změní.
.
Tak si tu cintám
do rukávu
mé neumělé neumění.