Risk a odvaha
Před odvahou je slovo risk.
Málo kdy je z toho zisk.
Odvaha je impuls k tomu,
třeba jenom vyjít z domu.
Když se vstoupí do risku,
přistoupí se na nabidku.
Pak už jenom Bůh nám žehnej,
zapni mysl, rychle jednej.
Jak to dobře dopadne,
risk a odvaha nejsou zlé.
Záleží na tom v čom človek riskuje, niekedy ten risk je úplne zbytočný a potom umierajú nevinný
04.10.2023 10:03:44 | IronDodo
Tak, tak máš pravdu, já myslela spíš změna práce, odvaha při zajištění zájezdu pro kamarády atd
04.10.2023 10:10:15 | Marťas9
Dobrá rada,holka zlatá.
04.10.2023 06:36:24 | mkinka
Díky, tak jsem se nad těmito slovy lehce zamyslela. Pěkný den
04.10.2023 06:45:26 | Marťas9