No Pan Tau..to mě taky bralo.
Panáčka..který se umí zvětšit
A kouzelná buřinka..klepání prsty.
Stejně tu máme tolik kouzelných filmů pro děti.
:)
I když dnes už pan Tau..je trochu neznámý.
Panu Šimánlovi už jej nikdo neodpáral..zahrál ho bravůrně.
Drž si své sny plné pohádek
a piš básně pro..tajnou lásku..která že čte..právě teď?
Věřím..že ten..co umí i tobě
své příběhy vyprávět. :)
04.10.2023 14:59:56 | jenommarie
Děkuji, Maruško a ať žije pohádkový pan Tau.
04.10.2023 15:06:21 | mkinka
Jituško omlouvám se že odpovídám až teď, ale asi to tak mělo být, protože jsem objevila u nás místo s lavičkou s citáty pana Wericha a je na místě, kde byl natočený záběr jednoho dílu z Pana Tau..což je zajímavý :)
https://www.hluboka.cz/blog/6-filmova-stezka-na-hluboke
Opravdu pěknou stezku tu udělali. ;)
13.10.2023 22:14:19 | jenommarie
Děkuji mockrát, Maruško.udelala jsi mi radost
14.10.2023 00:18:51 | mkinka