To patří tak nějak k životu.
A vlastně pokud jde
jen o to povídání si.
Člověk to zkrátka musí tak vzít.
Mění se mnoho, v každém z nás ..
protože všichni si zažívají
různá životní období.
Ani já nemám někdy chuť si povídat:).
A rozhodně se za to neomlouvám.
Máme na to každý právo.
;)
Nevidím za báseň..
Takže, snad jsem se nedotkla necitlivě.
.
To bych nerada.
Jasně že cesta vlakem i utíká jinak.
Měj se krásně Jitu*
A spousty lidských dušiček..které si povídat chtějí..Ať vždy nějaká je poblíž.
04.10.2023 14:50:40 | jenommarie