Když
Pod kopyty vlastního stáda
Zvířila se jako prach
Když ukázala bratrovi záda
Táhnul se za ní pach
S nezralou dětinskostí
Bláhově šla za bludným kouzlem
Déšť z hnědých očí
Smočil podusanou zem
Pod slovy půda změkla
A vzduch zavoněl
Napsaná byla světla
Co pro ni v dlaních měl
Přečteno 185x
Tipy 21
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Fialový metal, jort1, CULIKATÁ, Ophelia81, IronDodo, RadekČ, Anfádis, Ondra, mkinka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)