Po skále hážu kamínky
jeden větší, jak druhý
snad o žádný z nich
nesvalim se dolů.
Lanem uvázaná
to mě má dcerka drží..
Mám hrozný vztek
chce se mi řvát
ta ozvěna táhne se
až někam do udolí.
Ta ozvěna není můj hlas.
Tak kde jste kdo,
když srdce mi roní (bolí).. ? :(
Tohle je opravdu hodně mocný výkřik... do modra...až ke mně doletěl...a pěna na mým ccinu se zachvěla... i já ruku podávám, drž se...
05.10.2023 14:29:47 | cappuccinogirl
Moc pěkná, Barči.
Až bych ti podal ruku...
05.10.2023 07:03:45 | Žluťák