Moc pěkný optimistický ráno - zbavení se chmur a s optimismem do nového dne... :)
07.10.2023 21:39:51 | Koala
určitě se někdo na tebe usměje, mikinko,jen se pořádně koukej kolem sebe... a vrnění tvý kočičky...to je už samo jeden velkej úsměv :-) i já ti jich spoustu posílám :-):-):-)
05.10.2023 14:32:24 | cappuccinogirl
Krásný den mkinko, ať Tě hladí sluníčko, hebké kočičí tlapky, lidé všude kolem a přiletí veliká pusa. Hezká básnička a pohladila mě po ránu:-).
05.10.2023 09:03:56 | CULIKATÁ