Sbírka: Trinita - o pohledu shora
Za co jsi vlastně člověče
dostal tak velkou porci štěstí.
Je lehko býti nevděčen,
když kolují tu různé zvěsti.
.
Za co jsi vlastně příteli
dostal tak velkou dávku smůly,
co každé panství rozdělí,
i když se hory nepohnuly.
.
Jako tě svlaží réva vína
v zápase dobra odvěkém,
to vše ti s Láskou připomíná,
jaké to je být... člověkem..