Ty rána
Zaskočená,
ale celá.
O tkaničku jsem se řízla.
Běhat se už nedá.
Autobus ujel.
Věčná škoda.
Co mě bolí?
Co se nedá?
Krev z malíčku.
Okolí se kouká.
V pekárně
rozložila se mi taška.
Lezla jsem po zemi,
ale řidičský průkaz
opět a opět našla.
Už chvilku sedím
a do prázdna hledím.
Bledá jako hruška.
Je pátek
a slovo k životu cuká.
La a la.
Robota už tříská.
Přečteno 98x
Tipy 20
Poslední tipující: IronDodo, Misha, CULIKATÁ, Marten, Kan, Kaňka, Psavec, Tvbm, RadekČ, cappuccinogirl, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)