Sbírka: Singularita - o věcech ze samoty
Z myšlenek bez ceny
vypouštím přes křeče rým
a léčím paniku,
.
když můj strach ze změny
stává se převlečeným
tušením zániku.
.
Zaplaším obavu,
jež mysl s tělem mění,
a pak se raději
.
ukládám do stavu,
kdy vnímám v bdělém snění
tušení nadějí.