Anotace: v potu a krvi
Sbírka: Dva svetry
sedí zvíře ve své dířesčítá svoje obětizabíjí-li v dobré vířev doupěti je napětí
že jsem šelmou to je osudnezměnil jej nikdo dosud
odsouzenec stále vražditpřestaňte mne raděj dráždit
jó, šelmy jsou nevyzpytatelný...
07.10.2023 14:49:12 | cappuccinogirl
dám si raději pozor :)
07.10.2023 12:43:16 | narra peregrini
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?