Myslím, že zde na Literu chybí sekce "Naturalizmus".:))
Krutě drsné, bohužel nikoliv ojedinělá realita...
08.10.2023 14:05:02 | Anfádis
Kdysi mi zvěrolékař vykládal, že se kočce udělal z té slízané srsti slepenec a ucpal střevo, musel operovat. Dělají to naschvál, že. Je mi líto ježků. Hezky to ve své knize vystihl František Nepil, kde nabádá hlasem ježka řidiče... :) Ráda tě zase vidím.
08.10.2023 13:57:55 | Philogyny
Ahoj hochu, fascinující svou neurovnaností, v sebe zanořená paralelní zpověď. Ale věz, že vděčnější co do publicity je psát prvoplánově o lásce a hvězdách. Držím palce, ať se daří.
07.10.2023 23:16:24 | Matahaja