Dětství je návrat do stáří
Dětství
je návrat do stáří
Jednou k nám
ke dveřím panelového domu
přišli divocí koně
A děda se usmíval
Jeden byl slepý
a jeho srst voněla jahodami
Každý člověk je jen jiskra v ohni
stižena věčností
Život je příliš krátký na to
abychom neviděli anděla
tančícího na střeše okresní nemocnice
"Děda kouří! Už zase kouří, mami!"
Nepodmíněný sací reflex
jako při zrození
Přečteno 149x
Tipy 23
Poslední tipující: kozorožka, janet_desp, nehledaná, Jan Kacíř, Barčík, Imaginant, Jeněcovevzduchukrásného, Anfádis, Psavec, narra peregrini, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)