Vzpomínka...
Zazněl velmi smutný smích
Kyvadla hodin se zastavila
A v tichu byly slyšet
Tvé vrzající boty
Stáli jsme tam už hodně dlouho
A vzdávali se pod ranami osudu.
Venku jakýsi dravec zachraňoval mláďata
Odplavená pěna
Zkrátila průpovídku, jež stoupala na rty
A zbylo jen tajemné zasmání v agónii
Tolik nahoty zesměšňující svou bledost
Pod maskou slz zůstaly
Čestné oči majáku trosečníků
Už to začalo...
Přečteno 158x
Tipy 15
Poslední tipující: RadoRoh, IronDodo, Kaňka, Ophelia81, narra peregrini, Anfádis, mkinka, Psavec
Komentáře (5)
Komentujících (4)