Šibalsky pomrkáváš
Mami, všimla sis?
Už jsem tě přerostla
Tak po měsíci
poměřujem záda
patu k patě
lopatku na lopatku
a ten centimetr
už vážně nechybí!
Díváš se na mě skoro shůry
sevřeš mě konejšivě
do náruče
Je stále tak křehká
Chceš něco podat?
Támhle z police?
Nádherně jsi obsáhla, jak ten čas zatraceně rychzle letí, Ikkar :-)
08.10.2023 20:07:20 | cappuccinogirl