Má vlast
Anotace: Troška ironie, neberte to ve zlém, svůj domov mám ráda ;)
Země malinká to je
se silami odboje.
A jak ČR vypadá?
Rozdělená.
Mrňavá.
Lidé se tu mají rádi,
jsou to dobří kamarádi.
Ne však všichni,
ne však každý,
namaj rádi sebevraždy.
Komentáře (0)