černou sutanou
rytíř zahalil svět
na polích lesích a loukách
začalo vše klíčit a kvést
lesní zvířata a ptáci
začala připravovat bál
na počest rytíře
který vodu jim dal
pak slunce vysvitlo
a na nebi objevil se
duhový most
a v srdcích milenců
zrodila se Láska
ten nejdražší skvost