Když zázraky se dějí
Ty chvíle mám vždy nejraději
Když slunce vpluje do mraků
Ten posel zázraků
Já temnoty se lekám
A toužebně čekám
Až slunce vyjde zas
Ten posel věčných krás
Když tichý déšť se spustí
Mé smutky nerozpustí
Nic mou duši nerozzáří
Tak, jak slunce na mé tváři
Když slunce začne hřát
Co víc si mohu přát