Nebeské království tam, kde hvězdy tancují,
kde mraky jsou jako měkké polštáře na obloze
Tam, kde slunce jasně září a měsíc něžně svítí,
tam se brána do světa nekonečného klidu otevírá
V nebeském království tam, kde duše svůj domov najdou,
kde láska a mír jsou základem všech bytostí
Tam, kde žádné bolesti a strachy neexistují,
tam se brána nekonečného štěstí otevírá
V nebeském království tam, kde srdce jsou radostí naplněna,
kde harmonie a porozumění jsou vždy přítomné
Tam, kde se všechny barvy a vůně přírody snoubí,
tam se brána nekonečné krásy otevírá
V nebeském království tam, kde se duše spojují,
kde se ztracené lásky setkávají
Tam, kde se minulost, přítomnost a budoucnost objímají,
tam se brána do světa nekonečného poznání otevírá
Nebeské království je v nás, v našich srdcích a duších,
je to stav, který můžeme najít a žít zde na Zemi
Nechme se vést láskou a moudrostí, které v nás rezonují,
krásu a radost nebeského království ve svém životě objevme