Moc hezký... úplně jsi mi připomněl Dívku v modrém...
10.10.2023 19:17:00 | cappuccinogirl
Analogie je nabíledni, ale až po tvém komentáři. Ta mu taky, pěkně, zavařila. Děkuji za komentář. :-))
10.10.2023 21:38:29 | Kan
Kolikrát jsem stál tam, před tím krámkem
kde mě hřál i mráz.
V myšlenkách jsem kráčel starým zámkem
jenom já a čas.
Kolikrát, když slunce vlídná zář zlátla
ze starého rámu dívčí tvář mě zmátla
dívčí tvář, jak růže ukrytá
v šál okrový...
10.10.2023 11:34:26 | IronDodo