čekám odevzdaněsmířenánedoufámnevěřím nezoufám
spoutaná bezbranná napospasvám daná
zapomenutápostradatelnáve světě dírapo mne nezbývá
...ale jo
24.10.2023 13:39:25 | Jan Kacíř
zajímavé shrnutí...smířená a zapomenutá...
11.10.2023 15:37:14 | o3_gambit
Držím palce aby ti raz niekto povedal: nie si Zapomenutá si moja láska jediná ako slnko na nebi ako zem na Zemi...
11.10.2023 02:29:01 | IronDodo
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?