Priputnaný
Plody ešte zvonia na jabloniach
z korún starých stromov
ozval sa irónie hlas:
Choďte domov! Bude dážď!
V atmosfére klapiek, tancovala si
veď dnes, nebo robí ples.
Pohybmi si ma objala
krásou, zamdlieť som chcel.
Do tvojich očú nazrel som
pred polnocou i po polnoci.
Čo som ti za tanec dal!
Videl iba Boh...