Anotace: virtuální láska nemusí být sci-fi
Naprogramuji si tě lásko
tak jak chci
do večeře milování
pak pizzu vyber si.
V hotelu s malými pokojíky
usínáš láskou zmučená
pizzu jsme už dávno snědli
milování zní ti jako ozvěna.
Spíš a já vkládám nové řádky
chci tě stále objímat
gou, gou…běž na začátek a zpátky
program znovu začíná.
Ten program bych takto předělal
celou noc se s tebou miloval
pak usnuli bychom v krátkém objetí
a nad ránem …gou, gou
vložím řádek potřetí.
Copak to chceš naprogramovat, příteli neandrtálský??? Lásku???
Naprogramovat nenaprogramovatelné??? Kus umělosti do živýho citu??? Ale běž... k ccinu:-) Cestu znáš:-)... Vysvětlí ti, že to nejde:-)
11.10.2023 13:27:21 | cappuccinogirl