Podzimní láska
Anotace: Jednoduše, přines košík plný hrušek
Sedím schoulená a je mi zima
vysoká tráva skoro celou mě zakrývá
myšlenky utekly k tobě
poslední dobou jinak to nebývá
Ta nejistota i naděje zároveň
koření životu dodává
zvědavost, překvapení, možnost
to osud s námi si zahrává
Čekám, protože nevím co dál
jak změnit v můj prospěch ten děj
snad jenom přání zbývá
a naději nezměnit v beznaděj
Jednoduše přines košík plný hrušek
a řekni,, mám tě rád,,
ta rada je jak výstřel z kuše
a buď se mnou napořád
Přečteno 177x
Tipy 13
Poslední tipující: Evžen Zachariáš, IronDodo, šerý, jort1, Bufik, Psavec, Anfádis, mkinka, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)