Anotace: O vášnivém milování
Tak v těsném sevření
až nelze dýchat z plných plic
cválají v milostném objetí
milenci extázi vstříc.
Cválají na bujném oři
nádhernou krajinou
střídají se v sedle
až síly jim pominou.
A když se pak kůň unaví
ulehnou spolu do trávy
ujely dnes spoustu mil
láskou jsou churaví.
krásnéééééé :-)))
12.10.2023 13:32:28 | Venuše nad ránem
Příteli neandrtálský, ty o té lásce něco víš, viď??? :-):-):-)*
Krásně jsi to napsal, díky za ty řádky a hezkej den tobě :-)*
12.10.2023 10:52:15 | cappuccinogirl