Nic
Anotace: Některá nic znamenají mnoho
Nic jsme si neslíbili
nic od sebe neočekáváme
setkání z legrace...
sic hodně společného máme
Je nám spolu hezky
prý jsi jiná generace
vidíme se rádi
to je teda situace ...
Aby nevznikla komplikace
musíme se schovávat
a mluvit spolu beze slov
city na veřejnosti nedávat
Jsi přítomný i nepřítomnosti
nikdy nevázne konverzace
žít a nežít zároveň
nejlepší řešení je hibernace
Přečteno 136x
Tipy 10
Poslední tipující: jort1, IronDodo, Psavec, Marten, šerý, martinaV, cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (8)
Komentujících (6)