Kdo duši spasí
Když v tichu
Oddává se hříchu
Sama neví asi
Co činí
A druhé viní
Nebo dobře ví
Ale nepoví
Jen směje se
A nebo brečí
Doufá v lásku něčí
Nebo lásku dává
Duše hravá
Co hříchem je
A co není
Kdo dá nám rozhřešení
Sama duše dává
Tak už se to stává
Vždyť tu nikdo jiný není
Kdo by jí dal rozhřešení
Kdo by duši spasil
Jen ten, kdo hříchy zasil
Plody sklízí
Když zasadí je
Tak hříchy zmizí
Vyroste setba nová
A dokola, zas a znova
Přichází, co se ztrácí
Mizí, co se vrací
Však o kus výš
A tak stále
Duše stoupá po spirále
Na nejvyšším bodě
Opustí tento svět
Odkudsi, snad zadními vrátky
Vrátí se jednou zase zpět