Slavíku, příteli
cením tě přes hory
za dobro děkuji
za doby pohody
ty máš můj dík
Však je mi tě líto
co vše krom zpěvu
tak snažíš se dát
ach proč se odmítáš
té vůle vzdát
Pěkné :)
12.10.2023 19:40:03 | narra peregrini
Pěkný styl psaní
12.10.2023 16:31:25 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?