Padá déšť
Ulička temná
Měsíc už vypil
Světlo až do dna
Sklání se muž
Nad mrtvým tělem
Čeká až odejde
Nebeským tunelem
Ten muž je duše
Co dívá se na sebe
Marně však čeká
Až odejde do nebe
Nebeské chorály
Nahrazuje tlukot deště
Pak kdosi zašeptá
"Počkej si ještě"
Postava temná
Postavá ve stínu
Zakročí teprve
Ve správnou hodinu
Tvá duše nepůjde
Tam, kam by sis přál
Vím, že chceš nahoru
Aby ses hřál
Jenže jsi zlobil
Smilnil a kradl
Spravedlnosti stín
Teď na tebe padl
Takový, jako ty
U nás už zkrotli
Budeš se na věky
Ohřívat v kotli