Utíkám nocí
Domov je daleko
Ulice ztichlé
A měsíc vysoko
Studené čelo
Zpocená záda
Všude mě sleduje
Stínová armáda
Nesmím se zastavit
Ba ani zpomalit
Rychlost mám vysokou
Musím se pochválit
Už běžím po schodech
Otvírám dveře
Funím, jako stádo
Divoké zvěře
Dosedám na mísu
Kalhoty spadaly
To mě ty syrečky
Parádně prohnaly