Když se vzhůru k nebi podívám,
vidím zářící hvězdy, jak se třpytí
V jejich lesku něco magického cítím,
nebeský dar k nám tiše přichází
Je to láska, která z nebe sestupuje,
jako paprsek světla, který nás obklopuje
Nebeský dar nám sílu posílá,
abychom se navzájem milovali a chránili
Vidím hvězdy, jak na obloze září,
v jejich lesku cítím lásku, která se rozšíří
Nebeský dar nám naději sesílá,
abychom si své sny a přání splnili
Nebeský dar nás spojuje,
jako nit srdce a duše propojuje
V jeho podání klid a radost nacházím,
ať jsme kdekoliv, vždycky jsme doma
Nebeský dar světlo do tmy přináší,
ať se nám nedaří, vždycky cestu najdeme
V jeho objetí bezpečí a lásku naleznu,
nebeský dar nám nádech života dává
Když se vzhůru k nebi vzhlížím,
cítím, že jsme obklopeni nebeským darem
Láskou, nadějí a sílou, které nám dává,
abychom ve své sny věřili a žili plným životem