Vystavte ruce
vystvne nohy
vystavte svou hruď.
Vystavte se!
Tady můžete videt,
mou pečeň
můj mozeček
šahněte si, prozkoumejte.
Vstupné dobrovolné
Exponáty prodejné
Vypadá to jako černý humor... na prezentaci citronové ochutnávky.
Varovné o směřování lidské bezuzdnosti.*
13.10.2023 22:59:21 | šerý