Pro štěstí
Anotace: ...tato básnička je věnována všem na Literu...i těm kdo sem jenom zajdou na návštěvu.
U každé kašny na náměstí
penízek hodit ke dnu...
a na krku nosit pro štěstí
podkůvku,ale jen jednu...
Aby moc netížila,
aby nám lásku přála,
nikomu neublížila...
a v prstech nás hřála...
aby nám cinkala tmou
a svítila jako hvězda,
jako když koně jdou
po kočičích hlavách města.
Přečteno 695x
Tipy 4
Poslední tipující: Barunka.K, Žqáry
Komentáře (4)
Komentujících (4)