Anotace: ...
Na co jsou lidé
co vraždi své bratry
na co jsou slova
když se neposlouchá ..
co ale tady zbude
když dohoří vatry
jen tma,tma se schová
jen obelstít se Nechá.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?