Anotace: Vyznání lásky
Chci tě líbat zoufale
a zajíždět prsty do vlasů
vyslyš mé přání troufalé
smět pohladit tvou krásu.
Chtěl bych tě položit do trávy
a dívat se s tebou do nebe
chci, abys věděla
že dýchám
a žiji jenom pro tebe.
Možná ti to připadá
že jsou to slova jen
pro mne jsi však mnohem víc
než tisíce krásných žen.
Nemiluji jen tvou krásu
miluji tě mnohem víc
miluji tě celičkou
křičím teď z plných plic!
neandrtálci jsou zcela zjevně schopni velmi silných citů... paráda...tak jestli někoho chci, tak právě někoho takového :-)*
hezký den přeju
14.10.2023 14:16:57 | cappuccinogirl