Oči
Barva očí
každá krásná.
Jeli modrá
tůňka jasná,
svůdná, chladná,
sexy, úchvatná.
Jak se přidá
barva vlasů,
podtrhne tak
jejich krásu.
Jeli hnědá
klidu nedá,
tmavá, svůdná,
asi osudná.
Kukadla
jak čokoláda,
když je vidím
mám je ráda.
Jeli zelená
je to odměna,
oči kočičí
dělají čičiči.
Každá barva
má svůj půvab,
vedlo se o nich
spoustu úvah.