Zoufalství
Stmívá se stmívá v srdci mém,
a v dáli zní smutku hlas!
Kam míří cesta má životem
a najdu jeho smysl zas?
Ten smysl ,co hledal jsem
a nikdy , nikdy nenalez ,
jenž přede mnou se stále skrývá.
Který jen z dálky zahlédl jsem ,
zatoužil a doufal jen.
Však on se mi do obličeje vysmál
a vysmívá se stále dál!!
Přečteno 80x
Tipy 5
Poslední tipující: Bufik, Krykry, Psavec, Anfádis
Komentáře (0)