Vím, že bude zase líp.
A potom bude zase hůř.
To líp věčně nevydrží,
tak se z toho nezachmuř.
Houpat to bude
tam a zpátky.
To je celkem jasná věc.
Ale kdo věří na pohádky,
ví jak bude
na konec.
Houpu se rád.
Kohouti v mládí ...
Kůň jsem ...
Rád i řehtám (se).
***
Ať se Ti daří.
15.10.2023 00:25:20 | Fialový metal