Sbírka: Singularita - o věcech ze samoty
A na počátku bylo slovo
a slovo těžklo tíhou dní.
A múzy úsměv poslední
temnotou prorůstá.
To že líbá jen na čelo
a už ne na ústa.
múzy, co na ústa líbají
vedlejší úmysly netají
bez váhání cpou do hlavy
pořádně vášnivé představy
15.10.2023 09:32:56 | stormeater